De Trommel Club

De Trommel Club komt elke eerste en derde zondag van de maand van 10.45-11.45 uur bij elkaar bij Hit it aan de Ceintuurbaan Noord 112 in Roden. Het wordt gefaciliteerd door de Pret Club. Om deel te kunnen nemen zou je dus lid moeten worden van de Pret Club. 

Middels onderstaande button kun je meteen lid worden. Je kunt vervolgens inloggen bij dePretClub.nl en je bij de Agenda aanmelden voor de eerstvolgende bijeenkomst. Om de kosten hoef je het niet te laten. Voor slechts negen euro en zesendertig cent per maand ben je al lid.

Veel gestelde vragen

Meteen antwoord op al je vragen? Bekijk hieronder de FAQ's

De Trommel Club - FAQ's

Wat is de Trommel Club?

De Trommel Club is precies wat het is; een clubje mensen die samen trommelen.

Waarom een Trommel Club?

De Trommel Club is in het leven geroepen door Gerard Boersma. Uit eigen ervaring weet hij dat het een heerlijke ervaring is om te trommelen. Het is een soort van 'verstand op nul en blik op oneindig' gevoel. Waarbij je na verloop van tijd zo maar in Flow kunt geraken. Daarbij komt ook nog eens dat je daardoor steeds beter wordt en het je zelfvertrouwen zal doen toenemen.

Wat bedoel je precies met Trommelen?

Onder trommelen verstaan we in dit geval het studeren van trommel technieken. En om nog duidelijker te zijn; de 40 Amerikaanse Rudiments.
Dus in groepsverband leren we spelenderwijs en al trommelend de verschillende technieken.

Anti-stress activiteit?

Oh ja, dat is het zeker. Wanneer je tweewekelijks de sessies bijwoont leer je dus tal van verschillende trommeltechnieken. En wat is er dan leuker om daar elke dag mee aan de slag te gaan? Gewoon thuis. Op je zolderkamertje. Het enige wat je hoeft te doen is een kleine investering in een Practice Pad (praktisch geluidloos oefenplankje) en een paar drumstokken. Kun je heerlijk ont-stressen zonder dat je omgeving er stapelgek van wordt 😉