Gerard Boersma: zelf-benoemd Geluksbevorderaar

Wekelijks drumplezier: jouw geluksmomentje van de week!

 • Je vermoeidheid verdwijnt als sneeuw voor de zon
 • Je wordt er blij van
 • Je krijgt weer energie voor 10
 • Heel veel plezier en het hoofd weer leeg
 • Je leert weer dat fouten maken mag
 • Je zelfvertrouwen neemt toe
 • je hoeft thuis niet te oefenen
 • je hoeft geen drumstel te hebben
 • gewoon eens per week aanschuiven en meedoen
 • Drummen op muziek, een heerlijke manier om alle drukte van de dag van je af te slaan en daarna ontspannen en blij je dag af te sluiten.
 • Onder de bezielende leiding van Gerard is het écht een feestje
Heerlijk, hier krijg je weer energie van! Leuke lessen, workshops, enthousiaste docent! Je drumt snel mee met bekende nummers. Echt een aanrader!
Jeroen van Duuren
Je vermoeidheid verdwijnt als sneeuw voor de zon en je wordt er vrolijk van! Wat wil je nog meer?
Gerard geeft erg enthousiast en humorvol les en het is voor iedereen te volgen, Gewoon doen!
Irene van den Kerkhoff

"Als dat leren drummen op muziek nu niet zo goed gaat hé? Lach dan vooral heel hard om jezelf!

En als je nu denkt 'zit die kerel mij nu de hele tijd uit te lachen?' Dan klopt dat!"


Dat is de boodschap die ik iedereen vanaf de eerste les meegeef. Het mag duidelijk zijn; neem het vooral niet te serieus! Of het nu goed of fout gaat, maakt mij niet uit. Doe wel je best, zeg ik vervolgens, want dat maakt het juist leuk. Als je met die mentaliteit instapt is elke drumplezier sessie van 45 minuten voorbij voor je het in de gaten hebt.

Maar.....mensen die graag controle willen hebben over alles wat ze doen en moeite hebben met accepteren en loslaten kunnen zichzelf tegenkomen. Als ze echter door de zure appel heen bijten en juist dát willen veranderen, leren ze door drumplezier niet meer bang te zijn om fouten te maken, maar boordevol faalplezier door het leven te gaan.

Voor hen is drumplezier naast je hoofd leeg drummen en weer energie voor 10 krijgen, een absolute zelfvertrouwen booster! 😎

Ontdek wekelijks drumplezier

Muziek

Heb jij wel eens een feestje gehad zonder muziek? Dat bedoel ik. Muziek doet iets met een mens. Met de keuze van de liedjes waarop we drummen, zorgt Gerard ervoor dat elke sessie weer een feestje is!

Uitdagend

Tijdens elke sessie van 45 minuten daagt Gerard je uit en stelt hij je vaardigheden op de proef...

Lachen

Spiegelneuronen in ons brein zorgen ervoor dat mensen lachen wanneer ze anderen zien lachen. Met Gerard als enthousiaste en altijd lachende instructeur is lachen gegarandeerd!

Hoofd leeg

Tijdens een drumplezier sessie wordt je geleefd. Je hebt geen tijd om aan andere dingen te denken. Je gaat helemaal op in het moment en de tijd vliegt om.

Energie voor 10

Een drumplezier sessie vereist naast mentale inspanning ook fysieke inspanning. Door actief bezig te zijn met je lichaam en geest,  in combinatie met luide muziek, ga je weer stuiterend naar huis met energie voor 10!

Zelfvertrouwen booster

Omdat je alle ruimte krijgt om fouten te maken, zal je merken dat je meer kunt dan je dacht. Je krijgt weer geloof in je vermogen om jezelf te verbeteren. 
Elke week heerlijk plezier maken met elkaar. Maar toch ook steeds weer iets nieuws erbij leren. Het geeft zo veel energie aan mij, dat ik geen week wil missen. Doe dit al ongeveer 4 jaar denk ik, maar kan nu nog niet zonder. 

Ik geef het 5 *****


Anneke Buring
Naast, dat 't  goed voor mijn coördinatie en geheugen is, is het superleuk!! Een hele mooie ontspannende inspanning en een inspannende ontspanning! Elke week weer! Je hoofd wordt leeg en je wordt er zoo  blij van! Dit mede door het heerlijke enthousiaste 'lesgeven' van Gerard. Dus......DOEN!!!
Annita Neef 

In groepsverband

'Geluk en plezier kun je vermenigvuldigen als je het met elkaar deelt.' Daarom is wekelijks drumplezier in groepsverband. In groepen tot maximaal 30 personen leren we gezamenlijk drummen op muziek.

Laagdrempelig en toegankelijk

Je hoeft geen drumstel te hebben en je hoeft niet te oefenen. Gewoon eens per week aanschuiven en meedoen.

Daarnaast werken we met strippenkaarten en niet met abonnementen. Na afloop van elke sessie vinken we een stripje af. Kun je een keertje niet, dan kost het je ook niets. 

Van jong tot oud

Wekelijks drumplezier is te volgen van 8 tot wel 100 jaar! We hebben een kindergroep, groepen voor volwassenen (of in combinatie met kinderen) en voor senioren. Leuk weetje: onze oudste deelnemer is maar liefst 91 jaar!

Wekelijks

Wekelijks drumplezier is in principe....uh...  wekelijks 🙈 Met uitzondering van de schoolvakanties, bijzondere vrije dagen en incidentele boekingen (max. 3 per seizoen)

Indoor activiteit

Wekelijks drumplezier wordt gegeven aan de Ceintuurbaan Noord 112 in Roden. In een ruimte van ruim 300 m2 en 5 meter hoog staan 30 drumstellen op anderhalve meter uit elkaar. 

Vrij en ruim parkeren

De entree van wekelijks drumplezier is aan de achterzijde van het pand. Daar is ook volop ruimte om gratis te parkeren. 
Een wekelijkse avond om een uurtje te ontspannen en lekker je (proberen) uit te leven. Gerard als leraar helpt met zijn aanstekelijke en tomeloze energie erg goed op de groep.
Dennis Eefting
fantastisch. de manier van lesgeven is ontzettend aanstekelijk. who knew dat ik t in me had! ik heb er een nieuwe hobby bij.
Lisa te Giffel

Praktijkvoorbeeld

Beelden spreken meer dan woorden! Tijdens een wekelijkse sessie met senioren werd ik zo blij van alle lachende gezichten van de deelnemers, dat ik dacht; dit zouden meer mensen moeten zien. Klik op play en laat je inspireren...

Word je hier nu ook zo blij van? Laat mij je dan op weg helpen! 

Wekelijks drumplezier is geschikt voor iedereen! Van beginner tot gevorderd.

De reden om aan wekelijks drumplezier te doen is voor iedereen verschillend. De ene vind het gewoon leuk en wil geen stress ervaren omdat het tempo te hoog ligt. En een ander kickt op uitdagingen en wil zich niet vervelen omdat het tempo te laag is.


Gelukkig kun je daarom instappen in 4 verschillende niveaus. Zodat - werkelijk waar -  iedereen kan genieten van wekelijks drumplezier. Ieder op zijn of haar niveau.

De 4 verschillende niveaus

1 In je eigen vertrouwde omgeving digitaal kennismaken met (online) drumplezier
2 Starten in een absolute beginnersgroep
3 Instromen in een instroomgroep
4 Meedoen met een gevorderde groep

Online drumplezier

 • In je eigen vertrouwde omgeving digitaal kennismaken met drumplezier
 • Met 3 instructie lessen
 • Vijf absolute beginners sessies
 • En 62 drumplezier sessies van 45 minuten
 • In 5 verschillende niveaus
 • Een drumstel heb je niet nodig. Gewoon door in de lucht te drummen of op een tafel te tikken kun je al meedoen.
 • Voor slechts 9,36 p/mnd.
Het beste wat ik sinds jaren heb gedaan: drumles genomen bij Hit it Happiness!  Een zeer enthousiaste , creatieve, professionele en persoonlijke begeleiding van Gerard maakt dat je elke week opnieuw uitkijkt naar de volgende drumles. Omdat de les in groepsverband gegeven wordt, leer je ook nog es nieuwe mensen kennen en is het in zijn totaliteit een verrijking voor mij! Ik kan iedereen Hit it Happiness aanraden!
L. Hagen-Tomasini

Starten in een absolute beginnersgroep

 • Starten met wekelijks drumplezier gelijktijdig met andere absolute beginners
 • Begin met het einde in zicht: een korte cursus van slechts 5 wekelijkse sessies voor één vaste prijs
 • in een rustig tempo, in een begripvolle omgeving
 • Start: is op dit moment nog niet bekend.
Sinds kort begonnen met drummen bij Hit it, best spannend hoe het zal zijn. 

Maar het is super leuk, met veel enthousiasme en humor van Gerard drum je al snel mee op het ritme van de muziek. En na afloop met een brede glimlach weer ontspannen naar huis!!


Ans van der Pol

Instromen in een instroom groep

 • Als je van wat meer uitdaging houdt
 • Instromen is onder voorwaarde dat je voorbereid bent. Je kunt daarvoor gebruik maken van online drumplezier met 3 introductielessen, 5 beginners sessies en maar liefst 62 sessies van 45 min. in 5 verschillende niveau's. En dat voor slechts 9,36 p/mnd.
 • De instroom groepen zijn op dinsdagochtend van 11.00-11.45 uur (voor senioren), op dinsdagavond van 20.00-20.45 uur en op woensdagavond van 19.00-19.45 uur
 • Dat je in het bezit bent van een strippenkaart
 • Laat Gerard - middels een appje aan 06-812 885 39 of mailtje - vooraf even weten dat je wilt aanschuiven
Zo leuk om te doen. Ik ga met veel plezier heen en na een les vol drummen en lachen met veel energie weer naar huis. Dank je Gerard voor de leuke lessen.
Yvonne Schuiring

Direct meedoen met een gevorderde groep

 • Als je al kunt drummen en je van uitdagingen houdt
 • De gevorderde groepen zijn op maandagavond van 20.00-20.45 uur, op woensdagavond van 20.00-20.45 uur en op dinsdagavond van 19.00-19.45 uur (is meest gevorderde groep)
 • Dat je in het bezit bent van een strippenkaart
 • Laat Gerard - middels een appje aan 06-812 885 39 of mailtje - vooraf even weten dat je wilt aanschuiven
Super leuk bedrijf waar je op een ontspannende manier kan leren drummen in een gezellige groep. Een aanrader!
Anja Bergsma

Nog niet overtuigd? Zij gingen jou al voor!

Rooster wekelijks drumplezier seizoen 2022-2023

Op maandagavond van 19.00-19.45 uur  of op dinsdagavond van 20.00-20.45 uur start ik regelmatig een nieuwe beginnersgroep. De zogenaamde instroomgroepen zijn op maandagavond 19.00-19.45 uur of op de dinsdagavond van 20.00-20.45 uur (beiden afhankelijk van start nieuwe beginnersgroep) en op woensdagavond van 19.00-19.45 uur. Gevorderde groepen zijn op maandag- én woensdagavond van 20.00-20.45 uur. En de meeste gevorderde groep is op dinsdagavond van 19.00-19.45 uur. De Seniorengroep is op dinsdagochtend van 11.00-11.45 uur (inloop met koffie/thee is vanaf 10.30 uur).

Strippenkaarten

3-strippenkaart

40,-

5-strippenkaart

**TIJDELIJKE AANBIEDING**

Van 75,- voor 47,50

8-strippenkaart

90,-

12-strippenkaart

115,-