Drumplezier uitjes

WAAR IS HET FEESTJE? 🤔

100% plezier garantie!

Sinds 2014 hebben meer dan 7.000 mensen genoten van een drumplezier uitje. Dat betekent dat ruim 500 opdrachtgevers hun (jaarlijkse) uitje aan mij hebben toevertrouwd (en na afloop niet meer konden begrijpen dat ze het spannend vonden om dit uitje te boeken 😉). Ongeacht de gelegenheid (bedrijfsuitje, teamuitje, familie-, vrienden- of vrijgezellenfeestje), geslacht of leeftijd zijn de meningen na afloop praktisch unaniem; dit was één van de leukste uitjes ooit!

Dat het spannend is om een uitje te organiseren dat bij iedereen in de smaak valt begrijp ik als geen ander. Want jij wordt er op aangekeken als het geen succes is. Maar... het werkt ook andersom. Als jij degene bent die het leukste uitje ooit heeft georganiseerd, zal je met bedankjes en complimenten worden overladen.

Daarom doe ik er dan ook alles aan om jou te 'ontzorgen'! Deel je wensen en eventuele zorgen met mij, en laat mij je helpen met de perfecte invulling van jouw ideale uitje.
Vanaf het moment dat jij de boeking hebt vastgelegd zit jouw taak erop.  Je hoeft je geen zorgen meer te maken te maken of de mensen het wel of niet leuk gaan vinden. Jij kunt je alvast gaan verheugen op de leuke reacties die je na afloop gaat krijgen.

Op de dag zelf heb jij maar één taak en dat is ervoor zorgen dat iedereen op tijd aanwezig is. Vanaf dat moment neem ik het van je over, zal ik iedereen op zijn/haar gemak stellen en zal ik ervoor zorgen dat het uitje een daverend succes wordt.😀😎

HIER IS HET FEESTJE!

Bekijk de video en oordeel zelf.

Wie word hier nu niet blij van? 😀

Medewerker Nationaal Coördinator Groningen

Onvergetelijk. Bedankt Gerard!

Teamuitje gehad op 16 september 2021. Collega's die van tevoren aangaven het niet te kunnen / geen ritmegevoel te hebben deden na enige aarzeling in het begin heel enthousiast mee, vol overgave. Iedereen gaf na afloop aan erg genoten te hebben, niet alleen door het drummen maar ook door het enthousiasme en de humor van Gerard.

Perfecte begeleiding!

Super middag gehad met spelers en staf van FC Groningen
Erwin van der Looi - FC Groningen
Super aanrader!
Het was super gaaf! Hoofd leeg & dikke lol!
Team OBS de Poolster - Nw Roden 
Veel gelachen!

Super leuk om te doen. Drummen is Fun!!!

Fenna Laan - Wola BV 
Wat een energie!
Helemaal te gek, lekker uitleven en daarnaast goed ingespannen! Dit met vrolijke, positieve begeleider. Lachen. Heerlijk. Bedankt, we komen zeker terug.

Team Mijlof Administratie - Bovensmilde

Wauw, helemaal leuk!
Tijd vliegt voorbij. Super leuke manier om even helemaal los te gaan en te ontspannen. Gerard, je bent een erg enthousiaste leraar, dank je wel.
Jeannette - Gastenboek
Een aanrader...

Wat een geweldige super ongedwongen avond. Een aanrader voor een ieder die wil ontspannen en/of aan groepsbuilding wil doen!

Henk-Jan Bleker - Gastenboek
Heb jij wel eens een feestje gehad zonder muziek? Dat bedoel ik. Muziek doet iets met een mens. Met de muziek waarop we drummen bepaalt Gerard als een DJ het feestje!
Een drumplezier uitje is vergelijkbaar met een ritje in een achtbaan. Je bent uit je comfortzone en je vindt het best wel spannend.

Vooraf en tijdens, maar oh, wat is het kicken! 😉

Spiegelneuronen zorgen ervoor dat mensen lachen wanneer ze anderen zien lachen. Met Gerard als enthousiaste en altijd lachende instructeur is lachen gegarandeerd!
Bij familie uitjes lopen de leeftijden nog wel eens uiteen van 5 tot 95 jaar waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. Welk uitje ken jij nog meer waar dat het geval is?
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Met 30 deelnemers kunnen we gelijktijdig drummen met iedereen achter zijn eigen drumstel. Bij meer dan 30 deelnemers rouleren we om het liedje.

After party

Wat is er nu leuker om direct na afloop ervaringen met elkaar uit te wisselen onder het genot van een hapje en drankje? De perfecte afsluiter als ontlading....
Elk uitje is te combineren met eten en drinken. Van een lopend buffet of een BBQ met tent en kok, tot uit eten op locatie bij een goed restaurant. Voor iedere smaak wat wils.
Samen iets doen is altijd leuk. Samen uit je comfortzone zijn zorgt voor verbinding op een hoger niveau. Welke les wil jij je team meegeven? Vraag naar de mogelijkheden...

Wat gaat het worden?

Maak een keuze uit één van onderstaande uitjes

Drumplezier uitje van 1 uur

  • ontvangst met thee en koffie 15 min. voor aanvang van de sessie
  • drumplezier sessie van 1 uur* Optioneel afterparty met onbeperkt drinken plus een bittergarnituur tot 1 uur na afloop van de sessie voor 10,- p.p.

Vanaf 10 personen 

á 20,- pp

Drumplezier uitje van 2 uur

  • ontvangst met thee en koffie 15 min. voor aanvang van de  sessie
  • 2 drumplezier sessies van elk 45 min. onderbroken door een pauze van 30 minuten (incl. hapjes en drankjes)

    * Optioneel afterparty met onbeperkt drinken plus een bittergarnituur tot 1 uur na afloop van de sessie voor 10,- p.p.
Vanaf 10 personen 

á 35,- pp

Drum & Diner uitje

Start bij Hit it happiness in Roden

  • ontvangst met koffie of thee en een zoete lekkernij, ca. 15 minuten
  • drumplezier sessie van 45 minuten


Vervolg bij bij Herberg van Es in Roderesch

  • Genieten van een 3-gangen keuze diner      
Vanaf 15 personen 

á 53,- pp

                   

Als ik nu een reservering aanvraag. Zit ik er dan aan vast?

Nee hoor, een reservering is een reservering en geen boeking. Een reservering zien wij als een optie nemen voor een bepaalde datum en tijdstip. Pas wanneer jij zeker weet dat het door kan gaan, kun je het omzetten naar een boeking.

Wanneer moeten jullie het definitieve aantal deelnemers weten?

Dat is afhankelijk van het type uitje dat je boekt. Wanneer het een boeking betreft in combinatie met een cateraar of met een restaurant, moeten we het uiterlijk 1 week van te voren weten. Je wordt afgerekend op het aantal personen wat je dan hebt doorgegeven.

Betreft het een uitje zonder externe bronnen dan voldoet uiterlijk 1 dag van te voren.

Hoe en wanneer kan ik betalen?

Direct na afloop kun je betalen middels pin of contant. Bedrijven mogen desgewenst betalen op rekening. We brengen dan wel 10 euro administratiekosten in rekening, die bij betaling binnen 14 dagen weer in mindering gebracht mag worden.

                 

Gaaf bedrijfsuitje. Feestje om onder begeleiding de drumzzz te verkennen. Aan iedereen aan te bevelen, ik zeg het voort!

Bart Jan - Gastenboek

Enorm genoten! 

De hele ochtend met een smile achter het drumstel gezeten terwijl ik a-muzikaal ben…

Ilona - Gastenboek
Wat een superleuke ervaring, we hebben er op los geslagen. We hebben genoten. 

Bedankt!

Vriendengroep uit Eerbeek - Gastenboek