Waar is het feestje? Hier is het feestje!

 • Sinds 2014 hebben meer dan 12.500 mensen een drumplezier uitje ervaren
 • Kernwoorden zijn; humor, enthousiasme en energie
 • Daarom verleen ik met een gerust hart 100% plezier garantie
 • Drumplezier uitjes zijn mogelijk vanaf 1 tot wel 60 personen (afhankelijk van het type uitje) en voor praktisch alle leeftijden 
 • Uitermate geschikt als bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeestje, verjaardagsfeestje, neven- en nichten uitje, familie uitje of gewoon als een gezellig avondje uit met vrienden en vriendinnen
 • We bieden uitjes aan op basis van open inschrijving (v.a. 1 persoon), voor groepen vanaf 10 (tot 60) personen en in combinatie met lunch/diner of uitgebreide borrel vanaf 20 (tot 60) personen
 • een drumplezier uitje wordt over het algemeen beoordeeld met maar liefst vijf sterren

Wat gaat het worden?

Maak een keuze uit één van onderstaande uitjes

Drumplezier uitje van 1 uur

 • ontvangst met thee en koffie 15 min. voor aanvang van de sessie
 • drumplezier sessie van 1 uur* Optioneel afterparty met onbeperkt drinken plus een bittergarnituur tot 1 uur na afloop van de sessie voor 12,- p.p.

Vanaf 10 personen 

á 24,- pp

Drumplezier uitje van 2 uur

 • ontvangst met thee en koffie 15 min. voor aanvang van de  sessie
 • 2 drumplezier sessies van elk 45 min. onderbroken door een pauze van 30 minuten (incl. hapjes en drankjes)

  * Optioneel afterparty met onbeperkt drinken plus een bittergarnituur tot 1 uur na afloop van de sessie voor 12,- p.p.
Vanaf 10 personen 

á 42,- pp

Drum & Diner uitje

Start bij Hit it happiness in Roden

 • ontvangst met koffie of thee en een zoete lekkernij, ca. 15 minuten
 • drumplezier sessie van 45 minuten


Vervolg bij bij Herberg van Es in Roderesch

 • Genieten van een 3-gangen keuze diner      
Vanaf 15 personen 

á 59,- pp

                   

FAQ drumplezier uitjes

Als ik nu een reservering aanvraag. Zit ik er dan aan vast?

Nee hoor, een reservering is een reservering en geen boeking. Een reservering zien wij als een optie nemen voor een bepaalde datum en tijdstip. Pas wanneer jij zeker weet dat het door kan gaan, kun je het omzetten naar een boeking.

Wij zijn met minder dan het minimale aantal benodigde personen. Kunnen we dan wel een uitje boeken?

Ja, dat kan. Echter betaal je dan wel de prijs van het minimale benodigde aantal personen. Dus wanneer een uitje wordt aangeboden voor minimaal 10 personen, dan betaal je de prijs van ten minste 10 personen. Ook als je met 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3 of 2 personen bent. En ja, zelfs ook als je alleen komt 😉

Vanaf welke leeftijd kunnen kinderen deelnemen? En geldt daar ook een aangepast tarief voor?

Wanneer het een kinderfeestje betreft, dan is de minimale leeftijd 8 jaar. Wanneer het samengestelde gezelschap betreft - bijvoorbeeld een familie uitje - dan kunnen kinderen vanaf 5 jaar al meedoen.
Er gelden geen speciale tarieven voor kinderen. Iedereen die actief meedoet betaalt dezelfde prijs.

Hanteren jullie ook een maximale leeftijd?

Nee hoor, zeker niet! Je bent zo oud als je je voelt. Wij vinden het alleen maar super stoer als opa of oma volop meedoen. We zijn inmiddels wel wat gewend. Onze oudste deelnemer tot nu toe was 95 jaar! Dus, kom maar op!

Wanneer moeten jullie het definitieve aantal deelnemers weten?

Dat is afhankelijk van het type uitje dat je boekt. Wanneer het een boeking betreft in combinatie met een cateraar of met een restaurant, moeten we het uiterlijk 1 week van te voren weten. Je wordt afgerekend op het aantal personen wat je dan hebt doorgegeven.
Betreft het een uitje zonder externe bronnen dan voldoet uiterlijk 1 dag van te voren.

Hoe en wanneer kan ik betalen?

Direct na afloop kun je betalen middels pin of contant. Bedrijven mogen desgewenst betalen op rekening. We brengen dan wel 10 euro administratiekosten in rekening, die bij betaling binnen 14 dagen weer in mindering gebracht mag worden.

                 

Johan Menzinga

Medewerker Nationaal Coördinator Groningen

Onvergetelijk. Bedankt Gerard!

Teamuitje gehad op 16 september 2021. Collega's die van tevoren aangaven het niet te kunnen / geen ritmegevoel te hebben deden na enige aarzeling in het begin heel enthousiast mee, vol overgave. Iedereen gaf na afloop aan erg genoten te hebben, niet alleen door het drummen maar ook door het enthousiasme en de humor van Gerard.

Perfecte begeleiding!

Super middag gehad met spelers en staf van FC Groningen
Erwin van der Looi - FC Groningen
Super aanrader!
Het was super gaaf! Hoofd leeg & dikke lol!
Team OBS de Poolster - Nw Roden 
Veel gelachen!

Super leuk om te doen. Drummen is Fun!!!

Fenna Laan - Wola BV 
Wat een energie!
Helemaal te gek, lekker uitleven en daarnaast goed ingespannen! Dit met vrolijke, positieve begeleider. Lachen. Heerlijk. Bedankt, we komen zeker terug.

Team Mijlof Administratie - Bovensmilde

Wauw, helemaal leuk!
Tijd vliegt voorbij. Super leuke manier om even helemaal los te gaan en te ontspannen. Gerard, je bent een erg enthousiaste leraar, dank je wel.
Jeannette - Gastenboek
Een aanrader...

Wat een geweldige super ongedwongen avond. Een aanrader voor een ieder die wil ontspannen en/of aan groepsbuilding wil doen!

Henk-Jan Bleker - Gastenboek

Ontdek onze drumplezier uitjes

Muziek

Heb jij wel eens een feestje gehad zonder muziek? Dat bedoel ik. Muziek doet iets met een mens. Met de muziek waarop we drummen bepaalt Gerard als een DJ het feestje!

Uitdagend

Een drumplezier uitje is vergelijkbaar met een ritje in een achtbaan. Je bent uit je comfortzone en je vindt het best wel spannend.

Vooraf en tijdens, maar oh, wat is het kicken! 😉

Lachen

Spiegelneuronen zorgen ervoor dat mensen lachen wanneer ze anderen zien lachen. Met Gerard als enthousiaste en altijd lachende instructeur is lachen gegarandeerd!

Alle leeftijden

Bij familie uitjes lopen de leeftijden nog wel eens uiteen van 5 tot 95 jaar waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. Welk uitje ken jij nog meer waar dat het geval is?

10-60 personen

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Met 30 deelnemers kunnen we gelijktijdig drummen met iedereen achter zijn eigen drumstel. Bij meer dan 30 deelnemers rouleren we om het liedje.

After party

Wat is er nu leuker om direct na afloop ervaringen met elkaar uit te wisselen onder het genot van een hapje en drankje? De perfecte afsluiter als ontlading....

Eten en drinken

Elk uitje is te combineren met eten en drinken. Van een lopend buffet of een BBQ met tent en kok, tot uit eten op locatie bij een goed restaurant. Voor iedere smaak wat wils.

Teambuilding

Samen iets doen is altijd leuk. Samen uit je comfortzone zijn zorgt voor verbinding op een hoger niveau. Welke les wil jij je team meegeven? Vraag naar de mogelijkheden...

Gaaf bedrijfsuitje. Feestje om onder begeleiding de drumzzz te verkennen. Aan iedereen aan te bevelen, ik zeg het voort!

Bart Jan - Gastenboek

Enorm genoten! 

De hele ochtend met een smile achter het drumstel gezeten terwijl ik a-muzikaal ben…

Ilona - Gastenboek
Wat een superleuke ervaring, we hebben er op los geslagen. We hebben genoten. 

Bedankt!

Vriendengroep uit Eerbeek - Gastenboek