Wees de verandering die je wilt zien in de wereld

'Bij alles wat we doen richten we ons op een leven dat de moeite waard is geleefd te worden. Dat noemen we een leven in Flow. Door onze vaardigheden op de proef te stellen, door steeds grotere uitdagingen aan te gaan, worden we steeds complexer, unieker en interessanter.'
 - Mihali Csikszentmihalyi


Mijn naam is Gerard Boersma en ik geloof dat plezier hebben en jezelf ontwikkelen bijdraagt aan een gelukkig leven. Geluk en plezier kun je vermenigvuldigen als je het met elkaar deelt. Daarom leer ik mensen drummen op muziek (drumplezier), help ik mensen met verandering van leefstijl (Hit it Happiness) en faciliteer ik een platform om gelijkgestemden te verbinden (Hit it Tribe).

'Mister Happiness'- de geluksbevorderaar 

Gerard Boersma studeerde in 1995 af aan het Conservatorium in Groningen als Docerend Musicus Klassiek Slagwerk. Sinds 1999 is Hit it zijn bedrijf. In 10 jaar tijd wist Gerard Hit it te laten groeien tot één van de grootste en bekendste drumspeciaalzaken van Nederland. In 2014 gooide Gerard het roer om. Vond zijn WHY en ontdekte per toeval Flow (de psychologie van de optimale ervaring). Daarop besloot hij om 'geluksmomentjes' te gaan verkopen door mensen te leren drummen op muziek (drumplezier). Sinds september 2021 is Gerard bezig om Hit it Happiness te transformeren tot een Lifestyle Change Centre (Centrum voor verandering van leefstijl). 
Gerard heeft met zijn werkzaamheden inmiddels meer dan 8.000 (!) mensen een geluksmomentje bezorgd. Verder wordt hij getypeerd als enthousiast, inspirerend en altijd goed gemutst.