Nieuw: de Trommel Club
23 januari 2023 
2 min. leestijd

Nieuw: de Trommel Club

De Trommel Club gaat van start. Niet onder de noemer van drumplezier, maar onder de vlag van de Pret Club.

De Trommel Club

Vanaf zondag 5 start de Trommel Club bij Hit it, aan de Ceintuurbaan Noord 112 in Roden. De Trommel Club valt onder de vlag van het nieuwe initiatief de Pret Club. De Pret Club is ook een dienst van Hit it Happiness, het bedrijf van Gerard Boersma. Het is een on- en offline platform voor mensen die werk willen maken van een prettiger leven. Voor een klein bedrag van 9,36 euro per maand kunnen mensen lid worden en deelnemen aan diverse groepen of clubs, ter bevordering van een prettiger leven. Om de boel aan te zwengelen start Gerard de Trommel Club.

Tweewekelijks

Elke eerste en derde zondag van de maand komen de leden van de Trommel Club bij elkaar om onder leiding van Gerard Boersma de kunst (en het plezier) van het trommelen te leren. Deelnemers leren in groepsverband de verschillende trommeltechnieken aan de hand van de 40 Amerikaanse Rudiments. En op een geheel bij Gerard passende wijze: ongedwongen, met humor en enthousiasme. Vanaf 10.45 uur ontvangen we de deelnemers met een kopje koffie/thee en vanaf 11.00-11.45 is de trommel sessie.

Hoofd leeg trommelen als ontspanningstechniek

Het heerlijke van techniek studeren/oefenen is het 'verstand op nul en blik op oneindig' gevoel. Daarom werkt het ook super goed als een soort van ontspanningstechniek. Deelnemers van de Trommel Club wordt dan ook geadviseerd om voor thuisgebruik een zogenaamde Practice Pad (praktisch geluidloos oefenplankje) en een paar drumstokken aan te schaffen. Naast dat het verbeteren van de trommeltechniek een leuke activiteit is, heb je er ook nog iets aan als je drumt. Je trommel technische vaardigheden gaan je drumplezier zeer zeker vergroten.

Lid worden van de Pret Club

Om deel te nemen aan de Trommel Club zal je dus lid moeten worden van de Pret Club. Je betaalt dan slechts 9,36 euro per maand. Kom 2 keer per maand lekker trommelen en je hebt het geld er dik en dwars uit. Daarnaast kun je ook nog aansluiten bij andere groepen of clubs, zonder dat het je maar 1 stuiver meer kost. En als bonus heb je ook nog eens toegang tot de online wekelijks drumplezier cursus.

Kick-off en presentatie van de Pret Club

Op zaterdag 4 februari is de kick-off en presentatie van de Pret Club. En jij kunt daarbij zijn. Inloop is vanaf 10.00 uur en om 10.30 uur start Gerard zijn presentatie. Het adres is Ceintuurbaan Noord 112. Ben jij er ook bij? Meld je dan hieronder alvast aan. Dan zie ik je graag op zaterdag 4 februari en/of op zondag 5 februari.

Met enthousiaste groet,

Gerard Boersma.

Aanmeldingsformulier