Kerstarrangementen 2021

In een sfeervolle omgeving culinair genieten én veel lachen met elkaar! 

Dát is de kerstgedachte achter deze drumplezier Kerstarrangementen.

'Geluk en plezier kun je vermenigvuldigen als je het met elkaar deelt...'

'Er is niets mooiers dan mensen te verbinden. Juist nú!'

Als ik terugkijk op het afgelopen jaar mag ik me gelukkig prijzen. Ondanks alle malaise heb ik ontdekt wie ik nu écht ben en waar ik goed in ben. Ik ben namelijk tot de ontdekking gekomen dat ik goedbeschouwd een Geluksbevorderaar ben. Dat is wat ik het allerleukste vind om te doen en ik ben er nog goed in ook! 🙈😂😉

Daarom leek het me een goed idee om juist nú zoveel mogelijk mensen de kans te geven om samen te komen en om geluk en plezier te delen. In een sfeervolle omgeving lekker eten en drinken en ook nog eens veel lachen. Met én om elkaar! Want de verbindende factor is en blijft natuurlijk gezamenlijk leren drummen op (Kerst-)muziek. Want tsja, dáár wordt je blij van!

Mag ik jou en je familie/collega's/vrienden en vriendinnen ook een geluksmomentje bezorgen?

€ 43,50 pp

Brunch & drum

Jullie starten bij restaurant de Herberg van Es in Roderesch. In een sfeervolle omgeving genieten jullie daar van heerlijk uitgebreide brunch (van 11.00 tot max. 14.00 uur). Na afloop vertrekken jullie naar Hit it in Roden. Daar aangekomen stappen jullie achter het drumstel voor 3 kwartier drummen op Kerstliedjes. Aansluitend staat er een kopje koffie of thee met een zoete lekkernij voor jullie klaar. 
€ 47,25 pp

Drum & diner

Jullie starten bij Hit it in Roden. Daar worden jullie ontvangen met een kopje koffie of thee met een zoete lekkernij. Daarna stappen jullie achter het drumstel voor 3 kwartier drummen op (Kerst-)muziek. Na afloop vertrekken jullie naar restaurant de Herberg van Es in Roderesch om daar te genieten van een heerlijke driegangen menu. 
€ 65,- pp ALL-IN!

Merry Christmas Party

Rechtstreeks vanaf het werk naar Hit it voor de ultieme 'Merry Christmas Party'. We ontvangen je rond 18.00 uur met een aperitief om vervolgens plaats te nemen achter het drumstel voor 15 minuten drummen op muziek als opwarmertje voor wat komen gaat. Daarna gaan we aan tafel om te genieten van een stamppot buffet. Na het eten nemen we nog een kopje koffie of thee en gaan we een vol uur drummen op Kerstliedjes. Daarna is de after party met onbeperkt drinken, lekkere borrelhapjes en een bittergarnituur. Deze Kerstborrel gaan jullie niet snel meer vergeten...